Sunday, December 12, 2010

Thats Gurl..


Seperti dijanji kan kami 3 beranak + nenek hayfa + maksu Hayfa = 5 org kesemuanye b/shopping brg2 di tesco kajang yg paling dekat je hahah nak g jauh2 kudrat ku agak terbatas hik hik ... asib baik time pegi tesco time 2 x ramai org so boleh la bershopping dengan senang hati & senyum2 je hayfa plak jadi budak yg sgt2 sweet tapi drama je lebih budak Tecetttt 2 .. duk dalam storller pun kejab je pas 2 minta babah dia pgg aishhhh budak nie mmg pandai buat drama betul..


da puas bershopping mak plak berbunyi kak lapar la jom kita g makan kat simpang balak 2 teringin plak mak cakap hurm aku on je ejad pun on je masing2 perut da lapar sampai je kami kat sana aduiii sudah tukar onner la plak ingat kan sedap giler2 mcm onner yg lama tapi hampehhh aku hampir nak muntah tersembur tapi ku tahan juga ejad nak gelak terus g jumpa kawan dia kerekkk siutttt mamat 2 .. menyesalllll plak g makan kat si2 kalau tahu baik g cari onner lama jauh sikit takpe perut kenyang nie perut lapar x sedap plak mak aku sengih je sabar jela .. (weiii nak bagi org makan buat la elok2 nie nak bagi makan org mati tercekik dengan masakkan yg x sedap 2 tak ingin aku nak dtg makan lagi Boleh Blahhhh ) seriuss aku mmg tak puas hati rasa nak m'jerit je marah kat tukang masak 2 giler tak sedap langsung dengan hanyir giler hampehhhh mmg buat hati ku panas da la mahal plak 2 ... Bencikkkk

balik pun dengan muka yg berkerut2 masing2 membebel tak sudah2 anak dara aku pun membebel angin tak ok coz da gantuk hahah.. sampai rumah terus tido nak balik semenyih pun malam 2 terpaksa dibatal kan hahah tido la kami 3 beranak di rumah seperti biasa hahah..

tgk mulut babah penuh dengan kek coklet ummi suruh bg hayfa dia suap mulut dia hampehhh tul laki aku nie cian anak ummi babah dia kebas dia punyak kek ek !!!!!

Hayfa sudah dapat anak patung baru hahahha ( Pinjam jab je ek TOkeyy Tesco)
agak lunyaiiii dikejekan hayfa asyik masuk mulut je budak nihhhh


Naurah with family dtg melawat kedai babah hayfa & tokngah Li
sgt2 sweet diam je dia kan heheh Drama ke Naurah ???

Makgah nak Shappp Muncung ITIK Naurah x lepas2 la hahahha...
sgt la comel buat Muncung Itik 2 hahhaha

si dara yg sudah beragan mau jadi BOS mengantikan Babah kih kih kih :-

morning bangun terus cakap kat ejad nak Itutttt g kedai keh keh keh dengan muka tak basuh lagi 2 hayfa pun baru je bangun terus tersengih2 heheh nak ikuttttttt tak mau duk umah bosannn lagi pun cuti kalau tak ikut kebosanan la aku di rumah dengan melayan si dara yg banyak AKsi nihhh .. sesampai di kedai pehhh ramainya org kat kedai makan ejad nie seronok plak tgk heheh ejad pun jadi agak BUzzyy melayan tetamu yg dtg aku duk buzyyy melayan si anak dara ejad nie tak reti duk diam semua dia nak capai naik letih dibuatnye ..

Naurah with family dtg melawat heheh tekujut gak dgr ejad cakap Ihar fon cakap nak dtg kedai heheh kebetulan kami 3 beranak bertempek di kedai dari pagi sampai ke ptg heheh lagi pun lama giler x jumpa si Dara comel Naurah since Naurah terkene CP kecian dia alhamdullilah Naurah da sembuh dari CP suka sgt tgk naurah Tapi badan Naurah nampak agak susut la still comel dengan muncung iiTik yg dihadiah kan Naurah heheh sgt2 la comel heheh ... dengan gigi 4 batang yg swettt hayfa da nak masuk 8 bulan nie still x tumbuh2 hahah x sabar gak nak tunggu gigi hayfa menjelma kan diri x sabar nak tgk cam ner rupa si dara aku 2 tumbuh gigi kih kih kih mesti kelakar kan .. :D Nasib la hayfa duk agak jauh dari Naurah kalau x habis la Naurah di kerjakan Hayfa tgn hayfa jenis yg kuat:- sekali dia dapat habis gerenti akan menangis heheh.. lg plak hayfa agak lasak & ganas sikit x kire la dia sapa kalau dia nak kerjakan org 2 heheh .. Senyum je la ..

hayfa plak buat peragai nak main je tak reti duk diam nak tido naik atas umah tokngah bukan nak tido habis 1 botol dia buat mcm2 bunyi2 nak minta angkat aduihhh budak nie ummi awak da letih Bangat nie .. Tokngah Zahra awak da best tido tau .. ZzzZZZZZZzzzzzzzzz last2 fon babah minta dia dtg ambik hayfa tak terdaya dibuatnye dengan lasaknye x reti duk diam cam ner la nak g bandung nie aduyaiiii mmg letihhh la dibuatnye dengan budak nie .. time 2 plak aku da 5months mmg duk ngan ejad la nasib ramai yg pg leh la tukar ganti tgn duk melayan si dara ejad yg melasak bagaikan JOhan 2 heheheh... so boleh la aku shopping hahhah ...


5 comments:

NURUL said...

dah jumpa naurah. bila nak jumpa raina? hehe

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

heheh terigin gak nak jumpa raina heheh .. naurah anak buah babah hayfa mmg kerap la jumpa dia heheh kalau balik kampung nurul heheh insyallah nanti mai ajak ena jumoa raina sekali nak hehehe

sharEna said...

masok sekali muke ibu naurah yg berkilat mcm di sapu minyak ikan..kekeke..

naurah berlakon jer tue mai. jgn terpedaya...org x kenal mmg dia sopan santun..cube kt rmh sendiri..hohoh..dia lah boss kecit paling havoc =B

NURUL said...

eh sedara ke? ooo patutlah

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

ena 2 la nampak sweet je depan org ek dibelakang pehhh tak ingat tapi hayfa tak reti plak nak b'drama depan org ke x ke sama je peragai semakin nakal da sekarang nie ..


nurul : kami sedara husb ena & husb mai sepupu heheh ..