Tuesday, December 21, 2010

still rongak la dia :D

bila tgk gambar nie mesti aku nak tersenyum tak sudah2 akhirnya org cakap aku GIler coz senyum sorang2 depan Pc kah kah kah kah ... tgk la 2 comel je gelak mcm 2 cuba korang bayang kan kalau ummi dia yg gelak cam 2 siap rongak mcm dia juga kah kah kah mau berguling2 korang gelak kan aku agaknye kan kan kan ...

Rongak comel :D bila la hantu gigi nak dtg nihhh anak ummi still x tumbuh2 gigi lagi nie heheh tapi bab mengigit No 1 x leh nak lawan dia juga yg first kui kui mengakui sudah pernah d serang dengan si dara :D

org tua2 selalu cakap bila budak lambat tumbuh gigi mesti dia cepat berjalan or berlari keh keh keh Betui ke????
nak gak tahu kesahihannya

yang pasti Hayfa kalah bab tumbuh gigi sapa awal or lambat hehehe tapi hayfa menang bab membesar bagaikan Johan sepupu2 yg lebih dua dari dia pun still comel molek tapi hayfa da mcm ( Baby .... ) agak semangat orgnya gagagag...

hari2 aku akan cakap semangatnye anak ummi nie
sihatnye anak ummi nie
bila anak ummi nak tumbuh gigi nie

alhamdullilah amin :D


si pari2 gigi sila la hadir bagi gigi percuma kat anak dara aku nie amat di nanti-nantikan:D

4 comments:

Nrfadlh said...

comelnyee. hayfa mcm nenek muda. hehe.

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

hehehhe hayfa sudah digelar nenek muda kui kui kui

antalya said...

mya dh 9bln lebih tau.lg tua dr hayfa.dan mya adalah masih RONGAK hahaha. meh momy mya nk kasik ayat penyedap hati "ok per bb lambat tumbuh gigi.nanti gigi dia lambat cabut.bdk2 tadika lain semua rongak2 tp bb kita giginya cantekk lg"

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

hehehe yer mya da 9 bulan tak tumbuh2 gigi lg sama cam hayfa la nie heeh owhhh ada geng rasa lega hehhe ingt hayfa yg lambat sgt tumbuh gigi heheh .. thazz momy mya ..