Wednesday, December 15, 2010

Decoration for First Bufdday anak dara aku :P

Comel betul kek nie kalau dapat nak sgt buat tuk hayfa punya nanti hahhaha
( bEragan ke aku nih )

comelnye cupcake nie mesti kene ada juga nie hehhehe :D

cookies semestinye :P
comel sgt kalau nak makan pun rasa tak jadi dibuatnye hahahha


kalau boleh nak cuba buat nie juga la hehehe :D siapa yg nak tlg aku nihhh

gift heheh selalu org dtg yg bagi gift this time aku sedia kan cenderahati ucap terima kasih dtg ke majlis hayfa hehhehe gagagagg :D

sgt la comel kan :D

untuk si dara insyallah akan ku buat yg terbaik
ummi sayang hayfa alyya:D

semalam lepas tido kan hayfa baru la ada masa nak berguling2 ngan babah sambil2 tgk Tv Malaysia Vs Vietnam nak tak kene layan juga coz mata aku still x gantuk2 nak sleepping agaknye kekenyangan makan Tomyam yg aku masak semalam kot hahha thats y mata nie segar burgar je kui kui ... Menyampahh kalau x selalunya da berdenkur ngan hayfa dalam bilik hui hui hui ..

berguling2 terlintas dalam kepala otak aku bab nak buat party bufday hayfa for 1 year:D tahun depan tak lama lagi pun pejam celik pejam celik da nak masuk tahun baru weiiii ms terlampau cemburu kan aku nie harus cepat2 buat apa yg patut cari2 tema yg sesuai buat hayfa semua nie kalau boleh nak buat yg simple2 tapi menarik & comel Cute2 belaka hehhe .. yg pasti Doa Selamat harus diberi keutamaan for party hayfa nanti heheh ...
aku da search for item2 yg cute2 & comel2 untuk Party nanti banyak juga kan barang2 yg harus di sediakan hurm nampak sgt2 la menarik minat aku selaku umminye agak cerewet juga la kalau boleh nak cantik2 je semua hehhe ... bajet pun kalau boleh tak mahu la sampai melampaui batas kene Plan dengan sebtul2nye ... eeee x sabar plak rasanye aku nih ..

maybe time Party hayfa nanti waktu yg m/cabar sgt bagi aku time 2 plak aku da sarat 8 bulan sarat m/BoyoT dengan perut Buncittt bawa adik hayfa yg akan deliver selepas hayfa setahun sebulan kot entah2 awal dari tarikh jangkaannye Pehhhh cam best je bunYinye kan heheheh .. Gagagg aku seronok sgt nihhh .:D jgn time majlis berlangsung aku nak b/salin plak aduhhhh seram plak Bunyinye kan kui kui kui ... Doa kan semua selamat ..


6 comments:

Nrfadlh said...

cookies mary jane tu mmg cute gile. i pun tgh berkira2 for imaan 1st birthday. xtau nak buat ke tak :|

sharEna said...

1st besday naurah xto nk buat kt semenyih ke kat salak..hihih..=p

NURUL said...

besday raina pun nurul tak buat lagi tp mmg nak buat sekali dgn aqiqah

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

Nrfadlh : 2 la cute kan buat hati nie menari2 je tgk heheh .. kalau buat tuk imaan mesti meriah2 kan hehhe

mai pun tgh pening nak buat kat semenyih or umah kajang je hahhah .. tapi rasa2 cam kat semenyih la hahah ..

Laila said...

Alamak kiut miut... Berkenan la...
Hayfa dah nak jadi kakak...

Salam perkenalan... Jemput ke blog..
Tips2 penyusuan berjaya hingga 2 tahun...

http://elaila.blogspot.com

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

laila thzzz heeh kiut miut kan semua 2 heheh hayfa da growing up -- nak jadi kakak la dia heheh