Thursday, December 16, 2010

last for 7 months :!!!!

apa2 pun aku tetap nak tempek gambar anak dara aku nie hahah
this last pic for 7 months ok next weeks kita tempek gambar for 8 months plak pasti ada yag menarik or mencuit hati keh keh keh ..
enjoy see the picture ok aku mau sambung keje mehhhh :D
aishhhh :D

wewewewe ... sudah2 la 2 hayfa can u Stop Dearrrr
tak tahan ummi nak gelak dah nie ...

and last still try nak open the beg tetap tak berjaya hahahha
try and try again dear heheh :P

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D

went ummi shap pic seee keh keh keh :D

realy like your babah la ..fiet
Pewiitttttt Seksi anak ummi nie tau hahhah

tak leh nak taruk apa2 atas kepala dia da :D see sendiri la cam ner tgn dia try nak buang ...

tetap try nak cabut bende 2 : Buewkkkkk ...

b'gambar b'sama ummi :D

2 comments:

Nrfadlh said...

imaan pun suke sangat gigit handbag. walaupun dr dulu dh biase pki headband tp kalau die xde mood mula la tarik2 headband mcm hayfa tu. hehe.

Hayfa alyya my's Baby Gurl said...

imaan pun da 8months kan nampaknye punya same hobi nie hahah

2 la kita nie bl la mcm2 tuk dia asyik nak tarik buang je geram je tgk heheh ...